Onze collectie

In de bloemenwinkel van Millefleurs bieden wij een breed assortiment bloempotten, glaswerk, woondecoratie, planten en snijbloemen aan.

Bloemen

Uiteraard werken wij met verse producten. Drie keer per week worden onze snijbloemen vers van de groothandel aangeleverd. Alleen zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. Dagelijks hebben wij een uitgebreid aanbod boeketten voor u staan. Maar kunt u geen keuze maken? Wij maken graag een boeket naar wens voor u.

Vaste planten

De uitgebreide collectie aan potten en woon-accessoires wordt door de gehele winkel bijgestaan door diverse vaste planten die wekelijks nieuw worden aangeleverd.

Foambloemen

Behalve dat wij als bloemisterij natuurlijk graag met verse bloemen werken hebben wij een uitgebreide collectie foambloemen. Deze kunstbloemen zijn een nieuwe trend en benaderen de werkelijkheid bijzonder goed. Met een uitgebreid assortiment kunnen wij ook hierin voldoen.


Kom eens langs in de winkel aan de Kerkstraat 3 in Zwartsluis. U bent van harte welkom!

Bestel hier uw boeket online!
Kerkstraat 3 8064 DL Zwartsluis | T. 038-3866261
Bloemenhuis Millefleurs bezorgd in Zwartsluis, Genemuiden, Hasselt, Belt-Schutsloot, St. Jansklooster, Vollenhove en Wanneperveen. webdesign & hosting door Active Creations