Dé bloemist in Zwartsluis

Al jaren is Millefleurs d?bloemist in Zwartsluis. Bloemisterij Millefleurs biedt een uitgebreid assortiment bloemen, boeketten, bloempotten en woonaccessoires.

Millefleurs is al jaren dé bloemist in Zwartsluis. De bloemisterij winkel is gevestigd in een mooie bloemenwinkel in de Kerkstraat (centrum Zwartsluis). De eigentijdse collectie van de bloemist bestaat uit bloemen, boeketten en snijbloemen maar ook woondecoraties zoals bloempotten en prachtige accessoires.

Bloemstuk in Zwartsluis Bloemen bij bloemist Millefleurs in Zwartsluis

Wilt u een mooi boeket bestellen? Als bloemist bezorgen wij niet alleen in Zwartsluis maar ook in Genemuiden, Hasselt, Belt-Schutsloot, St. Jansklooster, Vollenhove en Wanneperveen.

Bestel hier uw boeket online!
  • Boeket laten bezorgen?

    Bloemisterij Millefleurs bezorgd uw boeket tegen geringe kosten in Zwartsluis, maar ook in de Zwartewaterland steden Genemuiden en Hasselt. Daarnaast kunnen wij uw boeket bezorgen in Vollenhove, St. Jansklooster, Belt-Schutsloot en Wanneperveen.

Kerkstraat 3 8064 DL Zwartsluis | T. 038-3866261
Bloemenhuis Millefleurs bezorgd in Zwartsluis, Genemuiden, Hasselt, Belt-Schutsloot, St. Jansklooster, Vollenhove en Wanneperveen. webdesign & hosting door Active Creations